dinsdag 15 juli 2014

Aftellen

Het aftellen is al weer een tijdje geleden begonnen. Zeker voor Danique zijn we daar niet te snel mee begonnen,zodat ze niet al maanden terug ging vragen wanneer we zouden gaan. Voor ons is het zeer waarschijnlijk de laatste keer omdat Danique nu voor de 3e keer via stichting Tess deze mogelijkheid heeft gekregen. Omdat de voorgaande keren zo succesvol waren willen we nu met Danique op het gebied van spraak en zelfredzaamheid gaan werken.



Op woensdag 30 juli vertrekken we vanaf Schiphol naar het mooie Curaçao en verblijven we bij Kontiki. Op maandag 4 augustus start de therapie voor Danique. We hebben er met zijn allen veel zin in en proberen voor jullie elke dag een berichtje te maken. Ons eerst volgende bericht maken we als we daar zijn aangekomen.
Hans, Hannie, Sven en Danique Kuijpers.

3 opmerkingen:

  1. Wat een heerlijk vooruitzicht! Zet 'm op Danique... En wil je een extra visje aan Papito geven namens Merel? Geniet-ze van alle mooie momenten die jullie vast weer gaan beleven.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat heerlijk! Hoop dat het voor jullie allemaal weer eea oplevert. Extra genieten deze mogelijk laatste keer?
    En Hans gaat het lukken om niet te lobbyen voor stichting Tess maar om te genieten wat stichting Tess jullie nu geeft?
    En mocht ze in de koffer passen: Chabelita past met gemak bij water aan de Waranda!
    Groetje uit Gils: Patrick, Dorien, Steef en Elle

    BeantwoordenVerwijderen
  3. We willen je veel succes wensen Danique, zet hem op daar in Curaçao!
    Geniet met z'n allen van deze bijzondere ervaring, jullie hebben het verdiend!
    Hans, je hebt je zo ingezet voor stichting Tess, ga nu maar relaxen en genieten van alles wat jullie deze keer gaan mee maken.
    Wij zullen het blog volgen. Doe iedereen daar de groeten en we hebben nog wat waterspullen achter gelaten op Kontiki. Veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen