maandag 11 augustus 2014

Zaterdag 9 augustus / Danique 18 jaar !!!

Een klein beetje uitgeslapen, maar oma zou om 8.00 uur bellen. We hebben Danique gefeliciteerd met haar 18e verjaardag en voor haar gezongen. Gewacht op het telefoontje van oma uit Nederland, oma heeft ook voor haar gezongen. Daarna heeft Sven het cadeau voor haar verjaardag gegeven, de mooie Hello Kitty tas, ze was er erg blij en uiteraard ook verrast, het was dus gelukt om het geheim te houden.



Bij het ontbijt volop felicitaties. Ze kreeg ook nog een cadeau van Marco en Anika, die waren hier op huwelijksreis en zaten bij ons het vliegtuig op de heenreis. Helaas vlogen ze vandaag terug naar Nederland en konden ze 's middags geen borrel meer komen drinken op Danique haar 18e verjaardag. Ze kreeg een mooie portemonnee en een armbandje met dolfijntjes en een hele mooie brief.
Het meisje uit de bediening ging bij haar manager regelen, dat ze een gratis drankje zou krijgen 's middags aan de bar. Na het ontbijt zijn Danique en Hans naar de winkel gegaan om boodschappen te doen voor haar 'feestje' s'middags. De familie Kampman kwam in ieder geval een borrel drinken.

Sven en ik hebben de weblog bijgewerkt van zaterdag en het terras versierd. Na de lunch was het tijd om naar het CDTC te lopen, we hadden namelijk om 14.15 uur de family swim. Onderweg kwamen we de familie Hurkmans nog tegen op het strand bij Lions Dive. Ook daar weer felicitaties en ook nog een cadeau, wel twee, een mooi armbandje van de letters Curaçao en een mooie mok met dolfijnen, wat een verwennerij.

Doorgelopen naar het CDTC waar Danique met Isabelle iets ging doen tijdens onze family swim.
We kregen uitleg over wat wel en wat niet te doen tijdens het zwemmen met de dolfijn van Mathias.
Naar de kleedruimtes gelopen en daar kregen Hans en Sven flippers en een zwembad om, ik had besloten om op het dock te blijven, ik heb altijd 'ruzie' met de flippers, waardoor ik m'n eigen niet echt goed kan voortbewegen in het water. We zijn met Sonja, de dolfijntrainster, het dock opgegaan en gingen zwemmen met Nubia. aanvankelijk ging het goed, maar al vrij snel ging ze er vandoor. Iedereen het water weer uit, het dock af en van vooraf aan beginnen. Ging even goed, maar liet zich ook vaak niet zien. Ik heb haar wel een kus mogen gegeven, handshake gedaan en mogen aaien. Ook heeft ze Sven en Hans een kus op de wang gegeven, handshake gedaan en gesprongen over de stok. Omdat ze zich op een gegeven moment weer niet liet zien gaf Sonja aan, dat het beter was om te stoppen. We mochten vervolgens door naar het laatste dock om nog even te zwemmen met Kanoa. Op het dock zag ik al heel snel het verschil met Nubia, Kanoa had hele heldere 'kijkers' en was erg fanatiek in het water. Hij luistert ook erg goed naar Babette, de dolfijntrainster. Sven was helemaal blij, met twee dolfijnen gezwommen.
Douchen en omkleden en daarna Danique opgehaald. Ze had een hele mooie tekening gemaakt van Nubia en met verf ingekleurd, deze komt uiteraard mee naar huis.

(foto bewerkt door Sven)

Terug naar Kontiki gelopen en bij de bar haar drankje opgehaald. Bij ons huisje werden we opgewacht door de familie Kampman, gezellig borrelen voor de verjaardag van Danique. Ook nu weer een cadeau een hele mooie ketting met een schildpad, Sharon had hem uitgezocht voor Danique, ze is er erg blij mee.

Zoals Danique heeft geroepen als ik 18 ben ga ik wijn drinken heeft ze een slokje wijn op, maar ze vindt het niet echt lekker????!!!!

We hebben gezellig zitten kletsen op ons terras wat gedronken en chips gegeten. De kinderen zijn af en toe lekker gaan zwemmen  in het zwembad bij ons terras.
Er werd nog op de deur geklopt en daar stond iemand van Kontiki met een cadeau, flesje wijn, 2 blikjes cola, chips en pinda's en versierd met 3 hele mooie ballen. Nou nou het kan niet op.....


Voor het eten nog even lekker douchen en mooie kleren aan voor dat we gaan eten. Danique wil uiteraard haar nieuwe ketting en armband aan. Na het hoofdgerecht kwam de bediening met een ijsje met vuurfonteintjes erin, alweer een verrassing.













Moe maar zichtbaar genoten van deze dag is ze al vrij vroeg in slaap gevallen!!!














Morgen doen we lekker rustig aan!!!!

6 opmerkingen:

  1. Hoi Danique, Sven, Hannie en Hans,
    Wat een leuke foto's, zegt Mitch, hij kijkt er een beetje jaloers naar.
    Maar hij wenst jullie nog heel veel plezier bij de dolfijnen.
    Mocht je Gee Gee tegenkomen, doe haar dan de groeten van Mitch.

    We hebben jullie verhalen met plezier gelezen en kijken iedere dag.
    Geniet nog van de overige therapiedagen.

    groetjes.
    John,Corina, Mitch en Rick

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Mitch, John, Corina en Rick, toevallig hebben we Gee Gee vandaag gezien. Ze zit tegenwoordig bij de showdolfijnen. Ze doet het erg goed ze springt nog steeds het hoogste van allemaal! Dolfijne groetjes

      Verwijderen
  2. Wat een feest! Het lijkt wel een sprookje.
    nou Danique wat ben je verwend met al de cadeautjes en een speciale verrasing van pap, mam en Sven om die mooi tas te krijgen.
    De foto's zijn schitterend en laten ons zien hoe mooi het is op Curacao.
    nog een fijne tijd samen en Dinique doe goed je best.

    groetjes Toos

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag Danique! 18 is een hele speciale verjaardag en om die dan daar in Curaçao te mogen vieren is natuurlijk helemaal super. Geniet maar van alle verwennerijen en ga er deze week weer voor samen met Nubia. Groetjes Ties, Stef, Fred en Gerdie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een geweldige 18e verjaardag. Hartelijk gefeliciteerd Danique. Zo te zien hebben jullie een fantastische tijd op Curacao. Leuk om jullie verhalen te lezen en foto's te zien. Nog een fijne vakantie verder en succes met de therapie.
    Groetjes, Gerard, Anita, Kelly, Sandy & Wesley.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Lieve Danique en familie,

    wat onzettend leuk om je blog's te kunnen lezen.
    En wat fijn om te lezen dat je een super verjaardag hebt gehad.

    geniet er nog maar even van en veel plezier met de dolfijnen..

    Je kan het toppertje!

    Dikke knuffel Marco en Anika

    BeantwoordenVerwijderen