dinsdag 12 augustus 2014

Zondag 10 augustus

Vandaag even lekker rustig aan gedaan. Op het gemak naar het ontbijt, Sven had geluk we hebben puddingbroodjes bij het ontbijt. Nog voor het ontbijt het einde van de wedstrijd van Feyenoord gekeken. Tijdens het ontbijt begint de wedstrijd van Ajax en om 11.30 uur de wedstrijd PSV - Willem II. Dus zo snel mogelijk naar de sport-bar om de wedstrijden te volgen. Helaas stopt 5 minuten voor het einde van deze wedstrijd de tv ermee.

Danique en ik hebben lekker aan het strand gelegen in de schaduw, er was echter ook wel veel bewolking, dat was best lekker voor een keer. Lekker boekje gelezen en een ice-cappuccino op.Bij het huisje even afkoelen in het zwembad. 's Middags bij de receptie geïnformeerd voor het huren van een auto in het laatse weekend, zodat we nog even wat van het eiland kunnen gaan bekijken.
Met Sven en Danique ben ik nog even langs de winkels gelopen bij Mambo Beach. Onze geluksvogel Danique vindt daar weer een briefje van 10 Antilliaanse guldens, kan ze nog iets leuks voor kopen.

's Avonds met de familie Kampman gegeten, dat was erg gezellig!

Danique heeft altijd geroepen dat ze op haar verjaardag wijn ging drinken hierbij alsnog het filmpje.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten