zondag 3 augustus 2014

Zondag 3 augustus

We komen al aardig in ons vakantieritme! Na het ontbijt is Sven met Hans de omgeving gaan vastleggen op foto, even experimenteren met de nieuwe lens. Ik ben met Danique naar het strand gegaan. Plekje in de schaduw gezocht, boekje mee, water mee en we vermaken ons prima, eerste boek al uit! Danique heeft emmer, schep en ranja mee. Na de lunch terug naar ons huisje. Spelletje yahtzee gespeeld en dadelijk even naar de receptie om de foto's te uploaden, duurt erg lang met de openbare wifi in ons huisje.

Morgen gaat het dan weer gebeuren, Danique haar eerste therapiedag met Lisette en dolfijn......, dat horen we morgen pas als de therapie start. Ze heeft er erg veel zin in. Morgen zullen we een berichtje maken over de eerste therapie, maar waarschijnlijk liggen jullie dan al lekker te slapen, als Danique klaar is met de therapie om 17.30 uur is het bij jullie al 23.30 uur.



5 opmerkingen:

  1. Succes met de therapie. Geniet ervan en doe lisette de groetjes. Groetjes fam de weert

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beste Hans, Hannie, Danique en Sven.
    Mooi om jullie eerste verhalen te lezen. Vandaag de grote dag. Start therapie Danique. Wordt vast weer goed en een hele belevenis.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo even oefen om een reactie te schrijven.tot zo Bep

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lieve familie, wij wensen jullie heel veel succes en plezier met de therapie ! Geniet lekker saampjes ! Maar zo te zien op de foto's komt dat wel goed :-) Lieve groetjes uit Waalwijk van Nicolle en familie

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Nou wat een activiteiten en de foto's zijn schitterend.
    Danique we hebben een glaasje bier gedronken omdat jij jarig was. En dit samen kon vieren met en bij de dolfijnen.
    Nog een week goed oefenen en samen genieten.

    Een lieve groet,
    Ben en Toos

    BeantwoordenVerwijderen